Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sunny Bunnies

Sunny Bunnies

15/07/2020 | Flixfilm

Se Sunny Bunnies på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dmitri Davidovich, Kimberly Foudy, Svetlana Tsimokhina
Spilletid: N/A
Land: Belarus
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Små lodne kaniner hopper gennem vilde eventyr, og de løser problemer, laver sjov – og lidt ballade – så snart det kan lade sig gøre.


Se Sunny Bunnies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sunny Bunnies (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sunny Bunnies (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sunny Bunnies:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sunny Bunnies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sunny Bunnies (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar