Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sunrise

15/03/2017 | Flixfilm

Se Sunrise på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktør: Partho Sen-Gupta
Skuespillere: Adil Hussain, Tannishtha Chatterjee, Gulnaaz Ansari, Komal Gupta
Spilletid: 85 min
Land: India, France
Sprog: Marathi
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En kriminalkommisær i Mumbai, der undersøger kidnapningen af et barn, plages samtidig af en skyggeagtig drømmefigur og af minderne om sin egen bortførte datter.


Se Sunrise på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSunrise havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sunrise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sunrise herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sunrise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sunrise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar