Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sunset Strip

Sunset Strip

01/04/2014 | Flixfilm

Se Sunset Strip på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Adam Collis
Skuespillere: Simon Baker, Anna Friel, Nick Stahl, Rory Cochrane
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Denne hyldest til en af Los Angeles' mest berømte færdselsårer afslører dens næste 100-årige historie og dens betydning for verdenskulturen.


Se Sunset Strip på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sunset Strip havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sunset Strip ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sunset Strip:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sunset Strip er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sunset Strip stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar