Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sunshine

01/08/2018 | Flixfilm

Se Sunshine på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Danny Boyle
Skuespillere: Cliff Curtis, Chipo Chung, Cillian Murphy, Michelle Yeoh
Spilletid: 107 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Mens mørket truer, planlægger forskere at tænde solen igen ved at sende astronauter ud i rummet på en intens mission.


Se Sunshine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSunshine havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sunshine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sunshine herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sunshine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sunshine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar