Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Supa Team 4

Supa Team 4

20/07/2023 | Flixfilm

Supa Team 4 på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Pamela Nomvete, Kimani Arthur, Nancy Sekhokoane
Spilletid: N/A
Land: United States, Zambia, South Africa, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Fire teenagere forsøger at overleve skolelivet, da en tidligere spion hverver dem til sit superhelteteam. Deres nyeste opgave? At redde verden.Se Supa Team 4 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Supa Team 4 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Supa Team 4 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Supa Team 4 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Supa Team 4 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Supa Team 4, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Supa Team 4 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar