Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Super 4

07/12/2017 | Flixfilm

Se Super 4 på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Animation, Action, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Damien Ferrette, Annouck Hautbois, Laetitia Lefebvre, Franck Lorrain
Spilletid: 11 min
Land: France, Germany
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Følg ridderen Alex, sørøveren Ruby, agent Gene og feen Twinkle, når de tager på eventyr og rejser gennem Playmobil-inspirerede universer.


Se Super 4 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSuper 4 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Super 4 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Super 4 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Super 4 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super 4 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar