Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Super 8

01/06/2016 | Flixfilm

Se Super 8 på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: J.J. Abrams
Skuespillere: Joel Courtney, Jessica Tuck, Joel McKinnon Miller, Ryan Lee
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Instruktøren J.J. Abrams står bag en overnaturlig historie om seks børn, der overværer noget fantastisk, mens de filmer med et Super 8-kamera.


Se Super 8 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSuper 8 havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Super 8 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Super 8 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Super 8 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super 8 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Super 8

  1. Jonna Christensen - kl. 12:19, 13-04-2020:

    Hvor mange film?? Er der til Super 8. Kan nr 2 købes

    Skriv kommentar