Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Super 8

17/04/2022 | Flixfilm

Super 8 på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: J.J. Abrams
Skuespillere: Elle Fanning, AJ Michalka, Kyle Chandler
Spilletid: 112 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Instruktøren J.J. Abrams står bag en overnaturlig historie om seks børn, der overværer noget fantastisk, mens de filmer med et Super 8-kamera.

Super 8 havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Super 8 på YouTube.Se Super 8 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Super 8 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super 8 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Super 8, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Super 8 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Super 8

  1. Jonna Christensen - kl. 12:19, 13-04-2020:

    Hvor mange film?? Er der til Super 8. Kan nr 2 købes

Skriv kommentar