Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Buddies

Super Buddies

01/10/2014 | Flixfilm

Se Super Buddies på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Family
Instruktør: Robert Vince
Skuespillere: Trey Loney, John Ratzenberger, Michael Teigen, Sam Adler
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.3

Handling: En helt almindelig dag på Fernfield Farms bliver helt usædvanlig, da fem hunde opdager mystiske ringe, der giver dem hver deres egen enestående superkraft.

Super Buddies havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Super Buddies på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Super Buddies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Buddies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Super Buddies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Super Buddies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar