Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Crooks

Super Crooks

25/11/2021 | Flixfilm

Super Crooks på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jonah Scott, Kenjirô Tsuda, Abby Trott
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Johnny Bolt hyrer en broget gruppe af superskurke til et sidste kup. Deres mål: en nådesløs bandeleder med superkræfter. Hvad skulle der kunne gå galt?

Super Crooks (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Super Crooks på YouTube.Se Super Crooks på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Super Crooks (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Crooks (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Super Crooks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Super Crooks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar