Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Dark Times

Super Dark Times

01/01/2018 | Flixfilm

Se Super Dark Times på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Kevin Phillips
Skuespillere: Owen Campbell, Charlie Tahan, Elizabeth Cappuccino, Amy Hargreaves
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En tragisk ulykke skaber splittelse mellem to teenagedrenge og truer et venskab, der ellers virkede til at være fast og urokkeligt.


Se Super Dark Times på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSuper Dark Times havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Super Dark Times ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Super Dark Times herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Super Dark Times er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Dark Times stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar