Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Drags

Super Drags

09/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Super Drags på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Comedy, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Willam Belli, Suzy Brasil, Guilherme Briggs, Sérgio Cantú
Spilletid: 30 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: I denne animerede serie for voksne lever tre homoseksuelle kolleger dobbeltliv som superhelte i drag og redder LGBTQ-samfundet fra onde fjender.


Se Super Drags på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Super Drags (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Super Drags (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Super Drags herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Super Drags er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Drags (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar