Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Drags

Super Drags

09/11/2018 | Flixfilm

Se Super Drags på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Comedy, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Willam Belli, Suzy Brasil, Guilherme Briggs, Sérgio Cantú
Spilletid: 30 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: I denne animerede serie for voksne lever tre homoseksuelle kolleger dobbeltliv som superhelte i drag og redder LGBTQ-samfundet fra onde fjender.


Se Super Drags på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSuper Drags (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Super Drags (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Super Drags herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Super Drags er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Drags (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Super Drags

  1. Selma Hillebrandt Andersen - kl. 15:15, 03-08-2019:

    Hey. Jeg hedder selma og jeg synes at den er rigtig god. Og jeg ville høre om alle sæsongerne ikke kan kommer in på netflex. Og hvis der ikke er flere sæsoner om der så ikke kan laves nogle flere

    Skriv kommentar