Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Giant Robot Brothers

Super Giant Robot Brothers

04/08/2022 | Flixfilm

Super Giant Robot Brothers på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ren Hanami, Eva Ariel Binder, Jared Farid Ward
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Når skænderierne er ovre, begynder slaget! Robot-brødrene Shiny og Thunder og deres geniale opfinder skal forsvare Jorden, da nogle rummonstre angriber.

Super Giant Robot Brothers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Super Giant Robot Brothers på YouTube.Se Super Giant Robot Brothers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Super Giant Robot Brothers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Giant Robot Brothers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Super Giant Robot Brothers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Super Giant Robot Brothers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar