Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Super HD skifter navn til HD

Super HD skifter navn til HD

29/10/2014 | Flixfilm

netflix danmark super hdEr det lang tid siden du har set Super HD-logoet på dit Netflix, så er du ikke alene. Det lader nemlig til at Super HD har skiftet navn til HD.

Der er ikke kommet nogle officiel bekræftelse fra Netflix, men flere brugere rapporterer om, at de ikke længere kan se Super HD selvom det tidligere var muligt. Kvaliteten er dog af den grund ikke blevet ringere, hvilket må betyde at Super HD har taget navneændring.

Netflix har ligeledes fjernet alle artikler omkring Super HD på deres hjemmeside, således der ikke længere kan findes noget information om videokvaliteten. Dette bestyrke også antagelsen om at navnet skulle være blevet ændret til HD.

LÆS OGSÅ:   Den episke 'Our Planet 2' kommer snart

Beslutningen om at fjerne Super HD-mærkatet er øjensynligt for ikke at skabe forvirring mht. Ultra HD, som Netflix også tilbyder. Ultra HD er endnu bedre kvalitet end Super HD og udnytter fordelene ved 4K.

Super HD bød på uovertruffen videokvalitet i ekstra høj opløsning, men krævede en internet-forbindelse på over 7 Mb/s. Super HD var dog gratis for alle Netflix-medlemmer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Har du stadig Super HD på din Netflix, så skriv gerne hvilken enhed du benytter i kommentarfeltet herunder.
2 kommentarer til Super HD skifter navn til HD

  1. Heine - kl. 20:37, 29-10-2014:

    Panasonic st60y viser stadig super HD

  2. Wall - kl. 07:26, 30-10-2014:

    WD TV viser super hd

Skriv kommentar