Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super High Me

Super High Me

15/04/2015 | Flixfilm

Super High Me på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Michael Blieden
Skuespillere: Brian Unger, Gary Cohan, Robert Gore
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Komiker og tidligere Stoner of the Year Doug Benson beskriver sine oplevelser ved at undvære pot i en måned for efterfølgende at indtage store mængder i 30 dage.

Super High Me havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Super High Me på YouTube.Se Super High Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Super High Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super High Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Super High Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Super High Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar