Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super High Me

Super High Me

15/04/2015 | Flixfilm

Se Super High Me på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Michael Blieden
Skuespillere: Brian Unger, Gary Cohan, Robert Gore, Sean Tabibian
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Komiker og tidligere Stoner of the Year Doug Benson beskriver sine oplevelser ved at undvære pot i en måned for efterfølgende at indtage store mængder i 30 dage.


Se Super High Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSuper High Me havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Super High Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Super High Me herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Super High Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super High Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar