Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Super Me

08/05/2021 | Flixfilm

Super Me på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Fantasy, Mystery
Instruktion: Chong Zhang
Skuespillere: Talu Wang, Jia Song, Kevin Lee
Spilletid: 102 min
Land: China
Sprog: Chinese
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En manuskriptforfatter med problemer opdager sin lukrative evne til at bringe antikviteter fra sine drømme ind i virkeligheden – men hans liv falder hurtigt fra hinanden.

Super Me havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Super Me på YouTube.Se Super Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Super Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Super Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Super Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar