Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters and the Wish Star

Super Monsters and the Wish Star

07/12/2018 | Flixfilm

Super Monsters and the Wish Star på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Animation, Short, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Maria J. Cruz, Elyse Maloway
Spilletid: 27 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Juleønsker går i opfyldelse for Lobo, da hans yndlingskusine kommer på et overraskende besøg, og for Glorb, der ville ønske, han kunne være alle steder på én gang.

Super Monsters and the Wish Star (Supermonstrene og ønskestjernen) havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Super Monsters and the Wish Star på YouTube.Se Super Monsters and the Wish Star på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Super Monsters and the Wish Star (Supermonstrene og ønskestjernen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters and the Wish Star stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Super Monsters and the Wish Star, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Super Monsters and the Wish Star (Supermonstrene og ønskestjernen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar