Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters and the Wish Star

Super Monsters and the Wish Star

07/12/2018 | Flixfilm

Se Super Monsters and the Wish Star på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Short, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Maria J. Cruz
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: Juleønsker går i opfyldelse for Lobo, da hans yndlingskusine kommer på et overraskende besøg, og for Glorb, der ville ønske, han kunne være alle steder på én gang.


Se Super Monsters and the Wish Star på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSuper Monsters and the Wish Star (Supermonstrene og ønskestjernen) havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Super Monsters and the Wish Star (Supermonstrene og ønskestjernen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Super Monsters and the Wish Star herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Super Monsters and the Wish Star (Supermonstrene og ønskestjernen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters and the Wish Star stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar