Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters and the Wish Star

Super Monsters and the Wish Star

07/12/2018 | Flixfilm

Se Super Monsters and the Wish Star på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Short, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Maria J. Cruz
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Juleønsker går i opfyldelse for Lobo, da hans yndlingskusine kommer på et overraskende besøg, og for Glorb, der ville ønske, han kunne være alle steder på én gang.

Super Monsters and the Wish Star (Supermonstrene og ønskestjernen) havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Super Monsters and the Wish Star på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Super Monsters and the Wish Star (Supermonstrene og ønskestjernen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters and the Wish Star stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Super Monsters and the Wish Star, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Super Monsters and the Wish Star (Supermonstrene og ønskestjernen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar