Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters and the Wish Star

Super Monsters and the Wish Star

07/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Super Monsters and the Wish Star på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Short, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Maria J. Cruz
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.7

Resumé: Juleønsker går i opfyldelse for Lobo, da hans yndlingskusine kommer på et overraskende besøg, og for Glorb, der ville ønske, han kunne være alle steder på én gang.


Se Super Monsters and the Wish Star på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Super Monsters and the Wish Star (Supermonstrene og ønskestjernen) havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Super Monsters and the Wish Star (Supermonstrene og ønskestjernen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Super Monsters and the Wish Star herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Super Monsters and the Wish Star (Supermonstrene og ønskestjernen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters and the Wish Star stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar