Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters Back to School

Super Monsters Back to School

16/08/2019 | Flixfilm

Super Monsters Back to School på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Animation
Instruktion: N/A
Skuespillere: Gigi Saul Guerrero
Spilletid: 23 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Supermonstrene byder Vida velkommen til hendes nye hjem i Høtyvehøjen med en tur til deres yndlingssteder og hjælper hende derefter gennem hendes første skoledag.

Super Monsters Back to School (Supermonstrene: Tilbage til skolen) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Super Monsters Back to School på YouTube.Se Super Monsters Back to School på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Super Monsters Back to School (Supermonstrene: Tilbage til skolen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters Back to School stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Super Monsters Back to School, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Super Monsters Back to School (Supermonstrene: Tilbage til skolen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar