Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters Back to School

Super Monsters Back to School

16/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Super Monsters Back to School på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Gigi Saul Guerrero
Spilletid: 23 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Supermonstrene byder Vida velkommen til hendes nye hjem i Høtyvehøjen med en tur til deres yndlingssteder og hjælper hende derefter gennem hendes første skoledag.


Se Super Monsters Back to School på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Super Monsters Back to School (Supermonstrene: Tilbage til skolen) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Super Monsters Back to School (Supermonstrene: Tilbage til skolen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Super Monsters Back to School herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Super Monsters Back to School (Supermonstrene: Tilbage til skolen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters Back to School stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar