Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters: Dia de los Monsters

Super Monsters: Dia de los Monsters

09/10/2020 | Flixfilm

Super Monsters: Dia de los Monsters på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Short, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nicole Anthony, Gigi Saul Guerrero
Spilletid: 25 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Supermonstrene fejrer Día de los Muertos i Vidas hjemby sammen med hendes magiske familie, nogle nye monstervenner og en fantastisk parade.

Super Monsters: Dia de los Monsters (Supermonstrene: Monstrenes dag) havde premiere på Netflix Danmark den 9. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Super Monsters: Dia de los Monsters på YouTube.Se Super Monsters: Dia de los Monsters på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Super Monsters: Dia de los Monsters (Supermonstrene: Monstrenes dag) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters: Dia de los Monsters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Super Monsters: Dia de los Monsters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Super Monsters: Dia de los Monsters (Supermonstrene: Monstrenes dag) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar