Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters: Dia de los Monsters

Super Monsters: Dia de los Monsters

09/10/2020 | Flixfilm

Se Super Monsters: Dia de los Monsters på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation, Short, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nicole Anthony, Gigi Saul Guerrero
Spilletid: 25 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Supermonstrene fejrer Día de los Muertos i Vidas hjemby sammen med hendes magiske familie, nogle nye monstervenner og en fantastisk parade.

Super Monsters: Dia de los Monsters (Supermonstrene: Monstrenes dag) havde premiere på Netflix Danmark den 9. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Super Monsters: Dia de los Monsters på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Super Monsters: Dia de los Monsters (Supermonstrene: Monstrenes dag) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters: Dia de los Monsters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Super Monsters: Dia de los Monsters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Super Monsters: Dia de los Monsters (Supermonstrene: Monstrenes dag) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar