Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters Furever Friend

Super Monsters Furever Friend

17/04/2019 | Flixfilm

Se Super Monsters Furever Friend på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: På årets første forårsaften mødes supermonstrene for at spise, hygge sig og spille spil i parken – og for at møde deres bedårende nye kæledyr.


Se Super Monsters Furever Friend på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSuper Monsters Furever Friend (Supermonstrene: Måneskin, magi og kæledyr) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Super Monsters Furever Friend (Supermonstrene: Måneskin, magi og kæledyr) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Super Monsters Furever Friend herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Super Monsters Furever Friend (Supermonstrene: Måneskin, magi og kæledyr) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters Furever Friend stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar