Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters Monster Party

Super Monsters Monster Party

14/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Super Monsters Monster Party på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Syng og dans med til denne fede samling af musikvideoer med monstervennerne Katya, Lobo, Zoe, Drac, Cleo og Frankie.


Se Super Monsters Monster Party på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Super Monsters Monster Party (Supermonstrenes monsterfest) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Super Monsters Monster Party (Supermonstrenes monsterfest) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Super Monsters Monster Party herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Super Monsters Monster Party (Supermonstrenes monsterfest) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters Monster Party (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar