Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters Monster Pets

Super Monsters Monster Pets

07/06/2019 | Flixfilm

Super Monsters Monster Pets på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Animation
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sabrina Pitre
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: De søde monsterkæledyr spiller hovedrollen i en serie af korte eventyr, der er rigtig sjove – og fulde af overraskelser!

Super Monsters Monster Pets (Supermonstrene: Monsterkæledyr) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Super Monsters Monster Pets på YouTube.Se Super Monsters Monster Pets på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Super Monsters Monster Pets (Supermonstrene: Monsterkæledyr) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters Monster Pets (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Super Monsters Monster Pets, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Super Monsters Monster Pets (Supermonstrene: Monsterkæledyr) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar