Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters Monster Pets

Super Monsters Monster Pets

07/06/2019 | Flixfilm

Se Super Monsters Monster Pets på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: De søde monsterkæledyr spiller hovedrollen i en serie af korte eventyr, der er rigtig sjove – og fulde af overraskelser!


Se Super Monsters Monster Pets på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSuper Monsters Monster Pets (Supermonstrene: Monsterkæledyr) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Super Monsters Monster Pets (Supermonstrene: Monsterkæledyr) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Super Monsters Monster Pets herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Super Monsters Monster Pets (Supermonstrene: Monsterkæledyr) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters Monster Pets (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar