Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters Monster Pets

Super Monsters Monster Pets

07/06/2019 | Ingen kommentarer

Se Super Monsters Monster Pets på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: De søde monsterkæledyr spiller hovedrollen i en serie af korte eventyr, der er rigtig sjove – og fulde af overraskelser!


Se Super Monsters Monster Pets på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Super Monsters Monster Pets (Supermonstrene: Monsterkæledyr) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Super Monsters Monster Pets (Supermonstrene: Monsterkæledyr) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Super Monsters Monster Pets herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Super Monsters Monster Pets (Supermonstrene: Monsterkæledyr) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters Monster Pets (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar