Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters: Once Upon a Rhyme

Super Monsters: Once Upon a Rhyme

01/06/2021 | Flixfilm

Super Monsters: Once Upon a Rhyme på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Family
Instruktion: Steve Ball
Skuespillere: Cynthia de Pando, Elyse Maloway, Asia Mattu
Spilletid: 25 min
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Supermonstrene genskaber klassiske eventyr og børnerim med et musikalsk, magisk strejf – fra Guldlok til Hans og Grete.Se Super Monsters: Once Upon a Rhyme på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Super Monsters: Once Upon a Rhyme havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Super Monsters: Once Upon a Rhyme på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Super Monsters: Once Upon a Rhyme ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters: Once Upon a Rhyme stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Super Monsters: Once Upon a Rhyme, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Super Monsters: Once Upon a Rhyme er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar