Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters: Santa’s Super Monster Helpers

Super Monsters: Santa’s Super Monster Helpers

08/12/2020 | Flixfilm

Se Super Monsters: Santa’s Super Monster Helpers på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da julemanden får alvorligt brug for hjælp med at gøre alle sine gaver klar, giver supermonstrene en hånd – og noget monstermagi – for at få alle gaverne ud til tiden!

Super Monsters: Santa’s Super Monster Helpers (Supermonstrene: Julemandens Supermonsterhjælpere) havde premiere på Netflix Danmark den 8. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Super Monsters: Santa’s Super Monster Helpers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Super Monsters: Santa’s Super Monster Helpers (Supermonstrene: Julemandens Supermonsterhjælpere) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters: Santa’s Super Monster Helpers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Super Monsters: Santa’s Super Monster Helpers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Super Monsters: Santa’s Super Monster Helpers (Supermonstrene: Julemandens Supermonsterhjælpere) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar