Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters Save Christmas

Super Monsters Save Christmas

26/11/2019 | Flixfilm

Super Monsters Save Christmas på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Animation, Family, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Gigi Saul Guerrero
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Det er juleaften i Høtyvehøjen, og supermonstrene er samlet for at pynte op, finde julemandens forsvundne rensdyr og redde julen.

Super Monsters Save Christmas (Supermonstrene redder julen) havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Super Monsters Save Christmas på YouTube.Se Super Monsters Save Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Super Monsters Save Christmas (Supermonstrene redder julen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters Save Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Super Monsters Save Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Super Monsters Save Christmas (Supermonstrene redder julen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar