Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters Save Christmas

Super Monsters Save Christmas

26/11/2019 | Flixfilm

Se Super Monsters Save Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Animation, Short, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.3

Handling: Det er juleaften i Høtyvehøjen, og supermonstrene er samlet for at pynte op, finde julemandens forsvundne rensdyr og redde julen.Se Super Monsters Save Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Super Monsters Save Christmas (Supermonstrene redder julen) havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Super Monsters Save Christmas (Supermonstrene redder julen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Super Monsters Save Christmas:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Super Monsters Save Christmas (Supermonstrene redder julen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters Save Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar