Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters Save Christmas

Super Monsters Save Christmas

26/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Super Monsters Save Christmas på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Det er juleaften i Høtyvehøjen, og supermonstrene er samlet for at pynte op, finde julemandens forsvundne rensdyr og redde julen.


Se Super Monsters Save Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Super Monsters Save Christmas (Supermonstrene redder julen) havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Super Monsters Save Christmas (Supermonstrene redder julen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Super Monsters Save Christmas herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Super Monsters Save Christmas (Supermonstrene redder julen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters Save Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar