Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters Save Halloween

Super Monsters Save Halloween

05/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Super Monsters Save Halloween på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDB-bedømmelse: N/A

Resumé: Supermonstrene bruger deres kræfter til at få deres naboer i halloween-humør, og hjælper derefter en nervøs ven til at se, at der ikke er noget at være bange for.


Se Super Monsters Save Halloween på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Super Monsters Save Halloween (Supermonstrenes halloween) havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Super Monsters Save Halloween (Supermonstrenes halloween) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Super Monsters Save Halloween herunder:Fra premieredatoen (5. oktober, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Super Monsters Save Halloween (Supermonstrenes halloween) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Super Monsters Save Halloween stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore