Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters Save Halloween

Super Monsters Save Halloween

05/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Super Monsters Save Halloween på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Short, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Elyse Maloway, Erin Matthews, Vincent Tong
Spilletid: 24 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Supermonstrene bruger deres kræfter til at få deres naboer i halloween-humør, og hjælper derefter en nervøs ven til at se, at der ikke er noget at være bange for.


Se Super Monsters Save Halloween på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Super Monsters Save Halloween (Supermonstrenes halloween) havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Super Monsters Save Halloween (Supermonstrenes halloween) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Super Monsters Save Halloween herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Super Monsters Save Halloween (Supermonstrenes halloween) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters Save Halloween stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar