Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters Save Halloween

Super Monsters Save Halloween

05/10/2018 | Flixfilm

Se Super Monsters Save Halloween på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Short, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Elyse Maloway, Erin Matthews, Vincent Tong
Spilletid: 24 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Supermonstrene bruger deres kræfter til at få deres naboer i halloween-humør, og hjælper derefter en nervøs ven til at se, at der ikke er noget at være bange for.Se Super Monsters Save Halloween på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Super Monsters Save Halloween (Supermonstrenes halloween) havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Super Monsters Save Halloween (Supermonstrenes halloween) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Super Monsters Save Halloween:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Super Monsters Save Halloween (Supermonstrenes halloween) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters Save Halloween stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar