Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters Save Halloween

Super Monsters Save Halloween

05/10/2018 | Flixfilm

Super Monsters Save Halloween på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Animation, Short, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Elyse Maloway, Erin Matthews, Vincent Tong
Spilletid: 24 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Supermonstrene bruger deres kræfter til at få deres naboer i halloween-humør, og hjælper derefter en nervøs ven til at se, at der ikke er noget at være bange for.Se Super Monsters Save Halloween på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Super Monsters Save Halloween (Supermonstrenes halloween) havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Super Monsters Save Halloween på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Super Monsters Save Halloween (Supermonstrenes halloween) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters Save Halloween stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Super Monsters Save Halloween, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Super Monsters Save Halloween (Supermonstrenes halloween) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar