Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters: Vida’s First Halloween

Super Monsters: Vida’s First Halloween

04/10/2019 | Flixfilm

Se Super Monsters: Vida’s First Halloween på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Supermonstrene deler deres halloweentraditioner med Vida og bliver inviteret til en fest i familien Howlers baghave på de dødes dag.


Se Super Monsters: Vida’s First Halloween på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSuper Monsters: Vida’s First Halloween (Supermonstrene: Vidas første halloween) havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Super Monsters: Vida’s First Halloween (Supermonstrene: Vidas første halloween) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Super Monsters: Vida’s First Halloween herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Super Monsters: Vida’s First Halloween (Supermonstrene: Vidas første halloween) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters: Vida’s First Halloween stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar