Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters: Vida’s First Halloween

Super Monsters: Vida’s First Halloween

04/10/2019 | Flixfilm

Super Monsters: Vida’s First Halloween på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Supermonstrene deler deres halloweentraditioner med Vida og bliver inviteret til en fest i familien Howlers baghave på de dødes dag.Se Super Monsters: Vida’s First Halloween på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Super Monsters: Vida’s First Halloween (Supermonstrene: Vidas første halloween) havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Super Monsters: Vida’s First Halloween på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Super Monsters: Vida’s First Halloween (Supermonstrene: Vidas første halloween) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters: Vida’s First Halloween stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Super Monsters: Vida’s First Halloween, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Super Monsters: Vida’s First Halloween (Supermonstrene: Vidas første halloween) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar