Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters

Super Monsters

05/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Super Monsters på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Comedy, Family, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Erin Mathews, Alessandro Juliani, Vincent Tong, Andrea Libman
Spilletid: 23 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Nogle små børn, hvis forældre er verdens mest berømte monstre, forsøger at styre deres særlige kræfter, mens de forbereder sig til børnehaven.


Se Super Monsters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Super Monsters (Supermonstrene) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Super Monsters (Supermonstrene) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Super Monsters herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Super Monsters (Supermonstrene) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar