Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Super Monsters

Super Monsters

04/10/2019 | Flixfilm

Se Super Monsters på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Comedy, Family, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nigel Pilkington, Erin Mathews, Alessandro Juliani, Vincent Tong
Spilletid: 23 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Nogle små børn, hvis forældre er verdens mest berømte monstre, forsøger at styre deres særlige kræfter, mens de forbereder sig til børnehaven.


Se Super Monsters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSuper Monsters (Supermonstrene) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Super Monsters (Supermonstrene) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Super Monsters:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Super Monsters (Supermonstrene) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Super Monsters (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar