Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Superbad

01/03/2019 | Flixfilm

Se Superbad på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy
Instruktør: Greg Mottola
Skuespillere: Jonah Hill, Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse, Bill Hader
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: To bedste venners mission for at købe sprut til en fest i håbet om at score piger fører dem igennem række skøre begivenheder.

Superbad havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Superbad på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Superbad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Superbad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Superbad, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Superbad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Superbad

  1. Razz - kl. 21:19, 19-02-2015:

    Absolutely one one of the funniest movies ever made, a must see!!

    Skriv kommentar