Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Superbad

01/07/2022 | Flixfilm

Superbad på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Comedy
Instruktion: Greg Mottola
Skuespillere: Michael Cera, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse
Spilletid: 113 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: To bedste venners mission for at købe sprut til en fest i håbet om at score piger fører dem igennem række skøre begivenheder.

Superbad havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Superbad på YouTube.Se Superbad på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Superbad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Superbad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Superbad, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Superbad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Superbad

  1. Razz - kl. 21:19, 19-02-2015:

    Absolutely one one of the funniest movies ever made, a must see!!

Skriv kommentar