Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Superbad

01/03/2019 | Flixfilm

Se Superbad på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy
Instruktør: Greg Mottola
Skuespillere: Jonah Hill, Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse, Bill Hader
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: To bedste venners mission for at købe sprut til en fest i håbet om at score piger fører dem igennem række skøre begivenheder.


Se Superbad på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSuperbad havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Superbad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Superbad herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Superbad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Superbad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Superbad

  1. Razz - kl. 21:19, 19-02-2015:

    Absolutely one one of the funniest movies ever made, a must see!!

    Skriv kommentar