Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Superbror

Superbror

20/12/2013 | Flixfilm

Se Superbror på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Anton ønsker sig en sej storebror, så bøllerne i skolen kan få lidt respekt for ham. Og hans ønske går i opfyldelse – takket være en "Super-trip-remote" fra rummet.


Se Superbror på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSuperbror havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Superbror ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Superbror herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Superbror er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Superbror stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar