Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Supercool

Supercool

23/10/2022 | Flixfilm

Supercool på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Teppo Airaksinen
Skuespillere: Jake Short, Miles J. Harvey, Damon Wayans Jr.
Spilletid: 92 min
Land: Finland
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En teenagedrengs ønske om at være cool bliver på magisk vis opfyldt, og han tager sammen med sin bedste ven til fest og får en aften fyldt med vilde overraskelser.Se Supercool på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Supercool havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Supercool på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Supercool ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Supercool stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Supercool, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Supercool er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar