Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » SuperFire

SuperFire

15/12/2013 | Flixfilm

Se SuperFire på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Steven Quale
Skuespillere: D.B. Sweeney, Diane Farr, Chad Donella, Ellen Muth
Spilletid: 210 min
Land: USA, Canada, Germany, New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Da en "superbrand" truer en hel by i Oregon, står specialstyrken af røgdykkere og piloter over for den store opgave, det er at bekæmpe et flammehelvede.


Se SuperFire på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSuperFire havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om SuperFire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til SuperFire herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til SuperFire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at SuperFire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar