Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Superfly

10/05/2020 | Flixfilm

Superfly på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Director X.
Skuespillere: Trevor Jackson, Jason Mitchell, Lex Scott Davis
Spilletid: 116 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Cantonese
IMDb-karakter: 5.2

Handling: I denne genindspilning af filmen fra 1972 forsøger en charmerende svindler at gøre op med en rivaliserende gruppe, inden han trækker sig fra narkomiljøet for altid.

Superfly havde premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Superfly på YouTube.Se Superfly på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Superfly ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Superfly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Superfly, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Superfly er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar