Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Superfly

10/05/2020 | Flixfilm

Se Superfly på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Director X.
Skuespillere: Trevor Jackson, Jason Mitchell, Michael Kenneth Williams, Lex Scott Davis
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Cantonese
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: I denne genindspilning af filmen fra 1972 forsøger en charmerende svindler at gøre op med en rivaliserende gruppe, inden han trækker sig fra narkomiljøet for altid.


Se Superfly på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Superfly havde premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Superfly ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Superfly:




Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Superfly er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Superfly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar