Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Superhelten ‘Iron Fist’ er tilbage til september

Superhelten ‘Iron Fist’ er tilbage til september

21/07/2018 | Flixfilm

Den årlige tegneserie-festival Comic-Con er i fuld sving i San Diego, USA, hvor streamingtjenesten Netflix er til stede for at afsløre kommende film og serier.

Forleden stod dagen i superheltenes tegn, og Netflix kunne således at den “udskældte” Marvel-superhelt ‘Iron Fist’ vender tilbage på med sæson 2 den 7. september.

Netflix har samtidig offentliggjort en kort video, som kan ses nederst i artiklen.

Årsagen til at vi skriver “udskældte” er, at første sæson af ‘Iron Fist’ blev den dårligst modtaget serie blandt alle i Marvel-portfolioen, som inkluderer ‘Daredevil’, ‘Jessica Jones’, ‘Luke Cage’, ‘The Punisher’ og ‘The Defenders’ – Alle kan ses på streamingtjenesten Netflix.

Selvom at første sæson fik hug og en samlet bedømmelse på film-sitet Rotten Tomatoes på 17%, så har det alligevel ikke afholdt Netflix fra at lave en ny sæson, hvilket umiddelbart må betyde at en del folk har set serien trods alt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle deltage på Comic-Con har fået mundkurv på hvad angår handlingen i sæson 2, men man må formode, at de har nok har taget kritikken til efterretning og rettet op på de ting, som ikke fungerede i sæson 1.

LÆS OGSÅ:   'That ’90s Show' er snart tilbage

I serien møder man milliardæren Danny Rand (Finn Jones), der, efter adskillige år, er vendt hjem til New York for at genfinde sin fortid og genoptage kampen mod de kriminelle kræfter, der belaster byen. Med sine Kung-Fu-evner og næver af stål er Danny Rand klar til at tage kampen op mod New Yorks kriminelle.

Rollelisten inkluderer blandt andet Finn Jones (Danny Rand), Jessica Henwick (Colleen Wing), Sacha Dhawan (Davos), Tom Pelphrey (Ward Meachum), Jessica Stroup (Joy Meachum), Simone Missick (Misty Knight), mens også Alice Eve (Mary Walker) introduceres.

Se ‘Iron Fist‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 7. september.
1 kommentar til Superhelten ‘Iron Fist’ er tilbage til september

  1. Dennis - kl. 18:30, 13-09-2018:

    lige så ringe som sæson 1 er lige så fed er sæson 2, deres fight scener er tempo fyldte og designet til de lokaliteter de forgår, at så hovedpersonen er ca lige så interessant som en 3 uger gammel reklame for fakta må vi leve med

Skriv kommentar