Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Superhelteserien ‘The Umbrella Academy’ er snart tilbage på Netflix

Superhelteserien ‘The Umbrella Academy’ er snart tilbage på Netflix

16/03/2022 | Flixfilm

umbrella academy saeson 3 netflix

Det er godt og vel 20 måneder siden, at vi senest hørte noget til den dysfunktionelle superheltefamilie i Netflix-serien ‘The Umbrella Academy’.

Men nu kan streamingtjenesten afsløre, at slænget er tilbage i 10 helt nye episoder når tredje sæson af serien lander på streameren den 22. juni.

Samtidig kan Netflix løfte sløret for en kort teaser, som kan ses nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter at have sat en stopper for dommedag i 1963, vender den særlige familie bestående af The White Violin, Spaceboy, The Kraken, The Rumor, The Seance og The Boy hjem til nutiden, overbevist om at de forhindrede jordens undergang og lukket denne gudsforladte tidslinje én gang for alle.

Men efter et kort øjebliks fejring indser de, at tingene ikke er nøjagtigt (okay, slet ikke), som de forlod dem. Vil de finde en vej tilbage til deres præ-apokalyptiske liv? Eller er denne nye verden ved at afsløre mere end blot et bump på tidslinjen?

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Sandman' – sæson 1

Alle de velkendte skuespillere, heriblandt Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya og Colm Feore vender tilbage i deres roller i tredje sæson.

‘The Umbrella Academy’ er skrevet af My Chemical Romance-sangeren Gerard Way og produceres af Universal med Steve Blackman (Fargo, Altered Carbon) som showrunner og producer. Gerard Way er også tilknyttet som medproducer. Serien er endvidere blevet omdannet til serieformatet af Jeremy Slater (The Exorcist).

Se ‘The Umbrella Academy‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 har premiere den 22. juni.

View this post on Instagram

A post shared by The Umbrella Academy (@umbrellaacad)Skriv kommentar