Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Superhero Movie

Superhero Movie

29/05/2014 | Flixfilm

Se Superhero Movie på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Comedy
Instruktør: Craig Mazin
Skuespillere: Drake Bell, Sara Paxton, Christopher McDonald, Leslie Nielsen
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: Holdet bag Scary Movie tager tegneseriegenren under behandling i denne film om en nørdet teenager, der får superkræfter takket være en radioaktiv guldsmed.


Se Superhero Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSuperhero Movie havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Superhero Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Superhero Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Superhero Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Superhero Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar