Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Superjuffie

Superjuffie

08/04/2022 | Flixfilm

Superjuffie på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktion: Martijn Smits
Skuespillere: Diewertje Dir, Hassan Slaby, Harry Piekema
Spilletid: 84 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En lærer forsøger at skjule sine hemmelige superkræfter, men da en tiger forsvinder fra zoo, må hun og hendes elever tage affære.

Superjuffie havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Superjuffie på YouTube.Se Superjuffie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Superjuffie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Superjuffie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Superjuffie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Superjuffie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar