Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Superlopez

Superlopez

24/03/2019 | Flixfilm

Se Superlopez på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Javier Ruiz Caldera
Skuespillere: Dani Rovira, Alexandra Jiménez, Julián López, Maribel Verdú
Spilletid: 108 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: I denne filmversion af tegneserien af samme navn må Juan López skabe balance mellem sit kontorjob og sine heltegerninger for at redde sin elskede og fødeplaneten Chitón.


Se Superlopez på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSuperlopez havde premiere på Netflix Danmark den 24. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Superlopez ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Superlopez herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Superlopez er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Superlopez stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar