Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Superlopez

Superlopez

24/03/2019 | Flixfilm

Superlopez på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Comedy, Sci-Fi
Instruktion: Javier Ruiz Caldera
Skuespillere: Dani Rovira, Alexandra Jiménez, Julián López
Spilletid: 108 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.4

Handling: I denne filmversion af tegneserien af samme navn må Juan López skabe balance mellem sit kontorjob og sine heltegerninger for at redde sin elskede og fødeplaneten Chitón.

Superlopez havde premiere på Netflix Danmark den 24. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Superlopez på YouTube.Se Superlopez på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Superlopez ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Superlopez stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Superlopez, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Superlopez er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar