Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Superman IV: The Quest for Peace

16/04/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1987
Genre: Action, Adventure, Family
Instruktør: Sidney J. Furie
Skuespillere: Christopher Reeve, Gene Hackman, Jackie Cooper, Marc McClure
Spilletid: 90 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Russian, French, Italian
IMDB-bedømmelse: 3.7

Resumé: Superman fører an i et kortstog for at fjerne verdens atomvåben, men først må han klare Lex Luthor og hans nyeste påfund, Nuclear Man.


Se Superman IV: The Quest for Peace på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Superman IV: The Quest for Peace (Kampen for fred) havde premiere på Netflix Danmark den 16. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Superman IV: The Quest for Peace (Kampen for fred) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Superman IV: The Quest for Peace herunder:Fra premieredatoen (16. april, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Superman IV: The Quest for Peace (Kampen for fred) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Superman IV: The Quest for Peace stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar