Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Superman IV: The Quest for Peace

Superman IV: The Quest for Peace

16/04/2018 | Flixfilm

Se Superman IV: The Quest for Peace på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Sidney J. Furie
Skuespillere: Christopher Reeve, Gene Hackman, Jackie Cooper, Marc McClure
Spilletid: 90 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Russian, French, Italian
IMDb-karakter: 3.7

Handling: Superman fører an i et kortstog for at fjerne verdens atomvåben, men først må han klare Lex Luthor og hans nyeste påfund, Nuclear Man.

Superman IV: The Quest for Peace (Kampen for fred) havde premiere på Netflix Danmark den 16. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Superman IV: The Quest for Peace på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Superman IV: The Quest for Peace (Kampen for fred) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Superman IV: The Quest for Peace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Superman IV: The Quest for Peace, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Superman IV: The Quest for Peace (Kampen for fred) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar