Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Superman Returns

Superman Returns

31/12/2013 | Flixfilm

Se Superman Returns på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: Bryan Singer
Skuespillere: Brandon Routh, Kate Bosworth, Kevin Spacey, James Marsden
Spilletid: 154 min
Land: USA
Sprog: English, German, French
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Da Superman vender tilbage til Metropolis, opdager han, at Lois Lane har fundet en ny mand, og at Lex Luthor arbejder på en ny plan om at regere verden.


Se Superman Returns på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSuperman Returns havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Superman Returns ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Superman Returns herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Superman Returns er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Superman Returns stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar