Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Superman: Unbound

Superman: Unbound

02/07/2014 | Ingen kommentarer

Se Superman: Unbound på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktør: James Tucker
Skuespillere: Matt Bomer, Stana Katic, John Noble, Molly C. Quinn
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Superman skal bruge alle sine fysiske og mentale kræfter for at redde Kryptons hovedstad, Kandor, der er blevet krympet af den skruppelløse Brainiac.


Se Superman: Unbound på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Superman: Unbound havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Superman: Unbound ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Superman: Unbound herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Superman: Unbound er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Superman: Unbound stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar