Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Superman: Unbound

Superman: Unbound

02/07/2014 | Ingen kommentarer

Se Superman: Unbound på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktør: James Tucker
Skuespillere: Matt Bomer, Stana Katic, John Noble, Molly C. Quinn
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Superman skal bruge alle sine fysiske og mentale kræfter for at redde Kryptons hovedstad, Kandor, der er blevet krympet af den skruppelløse Brainiac.


Se Superman: Unbound på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Superman: Unbound havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Superman: Unbound ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Superman: Unbound herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle premierefilm og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Superman: Unbound er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Superman: Unbound stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar