Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Supermensch: The Legend of Shep Gordon

Supermensch: The Legend of Shep Gordon

01/06/2016 | Ingen kommentarer

Se Supermensch: The Legend of Shep Gordon på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: Beth Aala, Mike Myers
Skuespillere: Shep Gordon, Alice Cooper, Anne Murray, Robert Ezrin
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Mike Myers har lavet en dokumentarfilm om sin ven den legendariske manager Shep Gordon, hvis klienter talte fra Blondie til Alice Cooper.


Se Supermensch: The Legend of Shep Gordon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Supermensch: The Legend of Shep Gordon havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Supermensch: The Legend of Shep Gordon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Supermensch: The Legend of Shep Gordon herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Supermensch: The Legend of Shep Gordon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Supermensch: The Legend of Shep Gordon stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar