Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Supermensch: The Legend of Shep Gordon

Supermensch: The Legend of Shep Gordon

01/06/2016 | Flixfilm

Se Supermensch: The Legend of Shep Gordon på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: Beth Aala, Mike Myers
Skuespillere: Shep Gordon, Alice Cooper, Anne Murray, Robert Ezrin
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Mike Myers har lavet en dokumentarfilm om sin ven den legendariske manager Shep Gordon, hvis klienter talte fra Blondie til Alice Cooper.


Se Supermensch: The Legend of Shep Gordon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSupermensch: The Legend of Shep Gordon havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Supermensch: The Legend of Shep Gordon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Supermensch: The Legend of Shep Gordon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Supermensch: The Legend of Shep Gordon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Supermensch: The Legend of Shep Gordon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar