Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Supermodel

Supermodel

02/06/2017 | Flixfilm

Se Supermodel på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Shawn Baker
Skuespillere: Tatyana Ali, Arnstar, Tiffany Bank, Tyson Beckford
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Beskrivelse: En ung kvinde fra Brooklyn tager modeverdenen med storm, da hun bliver en af branchens topmodeller. Men hun finder snart ud af, at jobbet ikke altid er rosenrødt.


Se Supermodel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Supermodel havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Supermodel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Supermodel:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Supermodel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Supermodel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar