Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Supermonstrene: Den nye klasse

Supermonstrene: Den nye klasse

01/08/2020 | Flixfilm

Se Supermonstrene: Den nye klasse på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En ny årgang små børnehavebørn ankommer til Høtyvehøjen, og Supermonstrene tager deres superkræfter et skridt videre – til den lilla stue!


Se Supermonstrene: Den nye klasse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Supermonstrene: Den nye klasse havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Supermonstrene: Den nye klasse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Supermonstrene: Den nye klasse:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Supermonstrene: Den nye klasse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Supermonstrene: Den nye klasse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar