Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Superstition

Superstition

29/04/2018 | Flixfilm

Se Superstition på Netflix

Indspilningsår: 2017–2018
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Brad James, Morgana Van Peebles, Robinne Lee, Demetria McKinney
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: En familie med overnaturlige evner kæmper for at holde deres lille by fri for onde ånder og overjordiske besættelser.


Se Superstition på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Superstition (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Superstition (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Superstition:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Superstition er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Superstition (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar