Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Superstore

Superstore

15/12/2021 | Flixfilm

Superstore på Netflix

Produktionsår: 2015–2021
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ben Feldman, Lauren Ash, Colton Dunn
Spilletid: 22 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: I en megabutik i St. Louis i USA følger vi en gruppe medarbejdere med store personligheder, som må udholde kunderne, de daglige arbejdsopgaver og hinanden.

Superstore (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Superstore på YouTube.Se Superstore på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Superstore (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Superstore (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Superstore, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Superstore er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Superstore

  1. Sofie - kl. 19:19, 14-04-2021:

    Den bedste serie jeg har set længe. Elsker den

Skriv kommentar