Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Supervoksen

Supervoksen

29/11/2019 | Flixfilm

Supervoksen på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tre teenagepiger skaber deres eget indvielsesritual til de voksnes rækker. De presser hinanden til seksuelle udfordringer og overskrider en masse grænser.

Supervoksen havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Supervoksen på YouTube.Se Supervoksen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Supervoksen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Supervoksen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Supervoksen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Supervoksen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar