Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sur le bout des doigts

Sur le bout des doigts

08/03/2022 | Flixfilm

Sur le bout des doigts på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Drama, Music
Instruktion: Yves Angelo
Skuespillere: Marina Hands, Anne Sophie Latour, Martine Chevallier
Spilletid: 88 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En ung og dygtig pianist udvikler sit talent under opsyn af sin mor, men begynder at få svært ved at klare presset og forventningerne.

Sur le bout des doigts havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sur le bout des doigts på YouTube.Se Sur le bout des doigts på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sur le bout des doigts ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sur le bout des doigts stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sur le bout des doigts, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sur le bout des doigts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar