Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sur un arbre perché

Sur un arbre perché

01/05/2023 | Flixfilm

Sur un arbre perché på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En producent tager chancen ved modvilligt at samle to blaffere op. Men da de drejer forkert, ender de i en ubærlig situation – bogstaveligt talt.Se Sur un arbre perché på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sur un arbre perché havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sur un arbre perché på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sur un arbre perché ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sur un arbre perché stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sur un arbre perché, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sur un arbre perché er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar