Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Surfer, Dude

Surfer, Dude

15/03/2014 | Flixfilm

Se Surfer, Dude på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy
Instruktør: S.R. Bindler
Skuespillere: Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Willie Nelson
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Da en professionel surfer vender hjem fra ferie, er hans kontrakt blevet solgt til en lusket forretningsmand, der er ude på at udnytte ham.

Surfer, Dude havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Surfer, Dude på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Surfer, Dude ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Surfer, Dude stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Surfer, Dude, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Surfer, Dude er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar