Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Surf’s Up 2: WaveMania

Surf’s Up 2: WaveMania

15/12/2021 | Flixfilm

Surf’s Up 2: WaveMania på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary, Adventure, Sport
Instruktion: Mario Hainzl
Skuespillere: N/A
Spilletid: 111 min
Land: Austria, Gambia, Guinea-Bissau, Mauritania, Morocco, Senegal
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Surflegenden Cody Maverick mødes med Hang 5-teamet og rejser til et mystisk sted, som har verdens største og farligste bølger.

Surf’s Up 2: WaveMania havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Surf’s Up 2: WaveMania på YouTube.Se Surf’s Up 2: WaveMania på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Surf’s Up 2: WaveMania ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Surf’s Up 2: WaveMania stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Surf’s Up 2: WaveMania, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Surf’s Up 2: WaveMania er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar